Valentina La Fiura

Luova suunnittelija, jonka intohimona on visuaalinen viestintä sekä tarinoiden jakaminen. Motto? Kohtele ympärilläsi olevia ihmisiä kuin heillä olisi syntymäpäivä.

Kolminkertainen hurraa-huuto Kreabille

Me Kreabilla saamme olla asemastamme onnellisia, meistä välitetään aidosti – ja me välitämme aidosti.

Välillämme vallitseva vuorovaikutus on turvallista ja vastavuoroista niin työkavereidemme kuin esimiehen kesken. Vuorovaikutustamme ja hyvinvointiamme tuetaan viikoittaisilla aamiaisklubeilla sekä erillisillä työhyvinvointiin liittyvillä keskusteluilla yhdessä ammattilaisen kanssa. Saamme kouluttaa itseämme sillä saralla, josta itse olemme kiinnostuneita ja saamme valita osallisuutemme työprojekteissa.

Vapaa-aika on tärkeä tekijä työssä jaksamiseen. Kahvihuonekeskusteluihimme tartuttiin, ja meitä huomioitiin loppuvuoden kuntosalijäsenyydellä sekä pt-tapaamisilla. Suoraan ryhmäliikuntatunnilta asiakastapaamiseen tulevat työntekijät ovat täynnä energiaa ja tarttuvat innolla työtehtäviinsä. Parhaimmillaan he kirjoittavat vielä julkisen oodin työnantajalleen ennen lähtöään barre toning -tunnille.

Hyvä työntekijäkokemus luo erinomaisen perustan asiakaspalvelulle. Mikäli ilmapiiri työpaikalla on kireä ja negatiivisuuteen taipuva on hyvin todennäköistä, että tämä tunnelma välittyy myös asiakaskokemukseen – tehden henkilöstöstä tikittävän aikapommin asiakaskokemukselle. Työssään viihtyvä, itsensä arvokkaaksi kokeva työntekijä viestii ympärilleen ammattitaitoa, joustavuutta ja tavoitettavuutta, joka antaa lupauksen laadukkaasta palvelusta niin yhteistyökumppaneille kuin asiakkaille. Panostaessaan työntekijäkokemukseen työnantaja luo arvoa organisaatiolleen, edistää kasvua sekä saa itselleen tulosta tuovat ja sitoutuneet alansa parhaat tekijät.

Antaessaan saa eniten – työntekijöiden ollessa kiitollisia haluavat he myös antaa jatkuvasti parastaan. Erilaiset yhteistyötaidot korostuvat tulevaisuuden työelämässä ja mikä olisikaan parempi paikka niitä opetella kuin yhteiset ryhmäliikuntatunnit?