Uudet Kreabin harjoittelijat esittäytyvät!

Lokakuussa toimistollamme aloitti kaksi uutta Kreabiittiä!

Uudet harjoittelijamme Anna (kuvassa vasemmalla) ja Tiina (kuvassa oikealla) esittelevät itsensä tässä artikelissa! Molemmat ovat aloittaneet työt tässä kuussa, ja ensivaikutelma Kreabista vaikuttaa hyvältä, jo ensimmäisistä päivistä lähtien molemmat ovat päässeet mukaan asiakasprojekteihin.

Anna

Olen taustaltani kauppatieteilijä ja tällä hetkellä viimeistelen opintojani Turun kauppakorkeakoulussa. Tavoitteenani on monialainen koulutus ja opintojeni painopisteet ovatkin johtamisessa, viestinnässä sekä markkinoinnissa. Erityisesti minua kiinnostaa vastuullisuusviestintä, josta kirjoitan myös pro gradu- tutkielmaani.

Työkokemusta minulta löytyy taloushallinnon ja viestinnän parista. Edellisissä työtehtävissäni olen saanut käytännön kokemusta yritysviestinnästä kuten tiedottamisesta sekä osavuosikatsaus- ja vuosikertomusprojekteista.

Tämän harjoittelun aikana minulla on mahtava mahdollisuus päästä oppimaan kokonaisvaltaisesti viestinnästä. Mielikuvani Kreabista harjoittelupaikkana oli ennalta hyvä ja jo tähän mennessä harjoittelu on ylittänyt odotukseni: työkaverit ovat huippuja ja työtehtävät mielenkiintoisia.

Tiina

Valmistuin viime keväänä digitaalisen viestinnän koulutusohjelmasta Metropoliasta, jossa opin ajattelemaan hyvin käyttäjälähtöisesti erilaisia asioita: kokonaisista nettisivuista yksittäisiin somepostauksiin. Opinnoissani opin oikeastaan kaiken, mitä tiedän nettisivujen tuottamisesta ja pystyttämisestä, mutta koodia mielenkiintoisempaa on mielestäni sivujen sisältö, ja sivuston rakentaminen kohderyhmä alusta asti mukana kulkien.

Olen kiinnostunut vastuullisuusviestinnästä, koska jokaisella meistä on rooli ilmastonmuutoksen hidastamisessa. Monet yritykset tekevät paljon asioita jo oikein ja teot tehdään näkyväksi kaikille viestinnällä. Vahvuuteni ovat monimutkaisten asioiden konkretisoimisessa, kokonaiskuvan muodostamisessa ja sisällöntuotannossa.

Aiemmat harjoitteluni olen suorittanut mainostoimistoissa, ja rakastan sitä, että yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Aiemmin olen tuottanut somesisältöjä, tehnyt perinteistä tiedottamista ja tapahtumamarkkinointia. Olen aktiivinen järjestötoimija, viime kesänä johdin Kliffa 2018- leirin viestintää ja markkinointia, leirillä oli 5600 partiolaista. Kreabilla sukellan vuosikertomusten ja talousviestinnän kiehtovaan maailmaan ja ensimmäiset viikot ovat olleet aivan timanttisia hyvien työkaverien kanssa.