Mikael Jungner, Jan Erola ja Petra Thorén tähdittävät uuden KreabMedian ohjelmistoa

Viestintätoimisto Kreab lanseeraa oman KreabMedian. Netissä toimiva sivusto tarjoaa ajankohtaista tietoa ja näkökulmia muun muassa talouden, politiikan ja viestinnän maailmasta.

Omat ohjelmat KreabMediassa saavat niin toimitusjohtaja Mikael Jungner, viestintäkonsultti Jan Erola kuin yrityksen partneri, ex-tennisammattilainen Petra Thorén.

Mikael Jungner on toiminut ennen runsas vuosi sitten alkanutta uraansa Kreabilla muun muassa Yleisradion toimitusjohtajana ja SDP:n puoluesihteerinä sekä kansanedustajana. Haastateltavana hän on ollut lukuisissa ohjelmissa. Nyt Jungner pääsee itse haastattelijaksi Viikon visio –ohjelmassaan.

On aivan mahtavaa päästä käymään kiehtovia keskusteluita eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Politiikka, talous ja digitalisaatio ovat aihealueita, joista mielelläni keskustelen, mutta mieluusti laitan lusikkani muihinkin päivänpolttaviin aiheisiin. Tarkoituksena on tuoda uusia näkökulmia, haastaa vanhoja ajattelutapoja ja ehkä parantaa maailmaa”, Jungner pohtii.

Jan Erola on monille tuttu persoona Ylen Jälkiviisaat-ohjelmasta ja saattaapa joku muistaa hänet myös Kirvesmiehet-ohjelmasta samalle yhtiölle. Viestintäkonsultin työn ohella Erola kirjoittaa koulumneja lehtiin ja toimii Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtajana. Mitä annettavaa hänelle siis vielä jää omaan PressInspector-ohjelmaan KreabMediaan?

Tarkkailen uutis- ja mediamaailmaa viistosta näkökulmasta. Ajattelin pitää myös hauskaa, itseni ja muiden kustannuksella”, Erola naureskelee.

Tennistä&taloutta on KreabMedian kolmas videosatsaus. Ohjelmaa vetää Kreabin partneri Petra Thorén, jolla on pitkäaikainen kokemus molemmilta puolilta kenttää. Ennen talousviestintämaailmaan siirtymistään Thorén kiersi tennisammattilaiskenttiä ympäri maapalloa ja nousi parhaimmillaan maailmanlistan sijalle 73.

Tennis ja talous kulkevat Thorénin elämässä nyt rintarinnan. Tennis on rakas harrastus, jonka lomassa voi puhua sopivasti myös työasioita talouden vaikuttajia vastaan pelatessa. Thorén ja yritysjohtajat ovatkin tuttu näky helsinkiläisillä tenniskentillä.

Tennistä&taloutta on oiva tapa päästä puhumaan kovaakin talousasiaa rennossa ympäristössä. Moni johtaja on innokas tenniksen harrastaja ja kentän laidalla vaihdetaan usein mielenkiintoisia ajatuksia ja keskusteluja. Toivon, että haastateltavista tulee ohjelman myötä myös uusia puolia esiin – sellaisia, joita ei tiukassa uutishaastattelussa pääse useinkaan näkemään”, Thorén miettii.