Nimityksiä Kreabissa: Janina Mackiewicz ja Laura Forssell

Kreab Helsingissä on aloittanut kaksi uutta asiantuntijaa, jotka vahvistavat toimiston vaikuttaja-, työyhteisö- ja vastuullisuusviestinnän osaamista. 

Janina Mackiewicz (VTM) on nimitetty Public Affairs Directoriksi 1.10.2021 lähtien 

Janinalla on lähes vuosikymmenen työkokemus Brysselistä, jossa hän on työskennellyt Euroopan parlamentissa, vaikuttajaviestinnän konsulttiyrityksessä ja viimeisimpänä Eurocadresissa, joka edustaa kuutta miljoonaa ylempää korkeakoulutettua ja toimihenkilöä. Viime vuosina varsinkin ilmoittajien suojelua koskeva sääntely sekä digi- ja innovaatiopolitiikka ovat työllistäneet Janinaa. 

Palasimme Suomeen kesällä ja on ollut heti ilo nähdä miten suomalaisyhtiöt ja -organisaatiot arvostavat Kreabin vahvaa EU-kokemusta. Päätöksenteon tuntemus eurooppalaisella ja kansallisella tasolla ovat vaikuttajaviestinnän peruspilarit, kertoo Janina Mackiewicz. 

Janina on aikaisemmin työskennellyt myös eduskunnassa ja Suomen ylioppilaskuntien liitossa (SYL) kansainvälisten asioiden asiantuntijana. Hän on järjestänyt koulutuksia eri puolilla Eurooppaa EU:n päätöksenteosta ja ollut etulinjassa vaikuttamassa täysin uuden EU-direktiivin syntyyn. Janina Mackiewicz on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Åbo Akademista. 

Laura Forssell (YTM) on aloittanut Associate Directorina 15.9.2021 

Laura on monipuolinen viestinnän osaaja, jolla on vahvaa kokemusta erityisesti työyhteisöviestinnästä ja vastuullisuudesta. Lauraa kiinnostaa erityisesti työyhteisöjen viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen kehittäminen sekä strateginen vastuullisuusviestintä. 

Korona-aika on näyttänyt entistä vahvemmin, miten oleellista toimiva työyhteisöviestintä ja vuorovaikutus on organisaation toimintakyvylle. On ollut ilo liittyä Kreabin tiimiin ja nähdä, miten joustavasti talosta löytyvää osaamista yhdistellään, jotta asiakkaalle voidaan tarjota räätälöityjä kokonaisvaltaisia viestintäpalveluita, Laura Forssell kuvailee. 

Aiemmin Laura on vastannut työyhteisöviestinnästä Baronalla sekä työskennellyt eduskunnan Brysselin toimistolla sekä järjestökentällä. Lauralla on vankka kokemus monipuolisten yritysviestintäprojektien vetämisestä, kouluttamisesta ja sisällöntuotannosta. Koulutukseltaan Laura Forssell on kansainväliseen kehitysyhteistyöhön erikoistunut yhteiskuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta. Lisäksi hän on suorittanut vastuullisen liiketoiminnan opintokokonaisuuden Aalto EE:ssä. 

Janina ja Laura vastaavat mm. sääntelyosaamiseen, kansainvälisyyteen ja vastuullisuustyöhön kohdistuvaan kasvavaan kysyntään asiakaskunnassa.  

Monet asiakkaamme luottavat Kreabiin juuri laajan kansainvälisen toimistoverkoston tarjoaman tuen ja vahvan paikallisen osaamisen vuoksi, toteaa toimitusjohtaja Mikael Jungner. 

Lisätietoja: 

Janina Mackiewicz, 040 480 7714, janina.mackiewicz@kreab.com 
Laura Forssell, 050 464 6545, laura.forssell@kreab.com 
Mikael Jungner, 050 554 1615, mikael.jungner@kreab.com