Nimityksiä Kreabissa

Kreabin Tuomas Tierala on 15.10.2018 lähtien Associate Director Public Affairs. Lisäksi Noora Turunen on nimitetty Viestintäkonsultiksi (Executive Associate) 24.10.2018 alkaen. Nimikkeet täsmentävät Tuomaksen ja Nooran vastuuta ja osaamista.

Tuomas Tierala on rautainen Public affairs -ammattilainen, joka taitaa strategisen viestinnän suunnittelun ja sisällöntuotannon sekä yrityskuvan rakentamisen lobbauksen kautta. Kreabissa Tuomas on johtanut menestyksekkäästi useita projekteja niin kotimaassa kuin EU-tasolla ja auttanut asiakkaita löytämään uuden kulman viestintään. Hän on valtiotieteiden maisteri, jonka suurimmat mielenkiinnon kohteet löytyvät politiikan ja vaikuttamisen puolelta.

”Suomalaiset yritykset ja yhteiskunta alkavat hiljalleen murtaa lobbaukseen liitettyjä uskomuksia ja stigmaa. Avoimuus ja omien argumenttien asiapohjainen perustelu ovat asiakkaalle sekä päättäjille avainasemassa tehtäessä hyvää lobbausta”, Tierala linjaa

Noora Turunen on digitaalisista ilmiöistä kiinnostunut monipuolinen viestintäosaaja, jonka erityisosaamista ovat sisällöntuotanto, sosiaalinen media, analytiikka sekä tarkkuutta vaativa talousviestintä. Hän on tehnyt useille asiakkaille muun muassa strategista viestinnän suunnittelua, sisällöntuotantoa sekä mediaseurantaa ja -analyysia.

”Kreab on ollut mahtava paikka kehittää osaamista ja päästä ottamaan vastuuta monipuolisista viestintähankkeista. Odotan jo innolla vilkasta viestintävuotta 2019 toimistollamme Mikonkadulla”, Turunen sanoo.

”Nykyisin vain aidot ja oivaltavimmat sisällöt erottuvat. Tämä pätee yhtä hyvin perinteiseen yritysviestintään kuin vaativiin vaikuttamishankkeisiinkin. Tuomas ja Noora ovat nopeasti osoittaneet olevansa tärkeitä tekijöitä Kreabille”, toimitusjohtaja Mikael Jungner toteaa.