Susanna Aura

Susanna on Kreabin lahjakas luova suunnittelija ja monipuolinen kuvittaja, jolla on vahva visuaalinen tyylitaju. Nauttii elämän pienistä asioista ja sunnuntaikahveista.

Oppimista, innostumista ja itsensä ylittämistä

Valmistuin joulukuussa 2016 graafiseksi suunnittelijaksi ja edessä oli ensimmäisen oman alan työpaikan etsiminen. Koulumaailman jälkeen piti ensin poistua mukavuusalueelta ja päättää rohkeasti hakea koulutusta vastaavaa työtä ja ottaa käyttöön kaikki opitut taidot.

Tammikuussa aloitin Kreabissa graafisen suunnittelun harjoittelijana. Minua jännitti, mutta olin todella innoissani tulevasta. Heti ensimmäisestä päivästä alkaen minut otettiin mukaan asiakastöihin ja pääsin tutustumaan viestintätoimiston arkeen.

Olen saanut tehdä monipuolisesti graafisen alan töitä. Olen taittanut vuosikertomuksia, opetellut tekemään graafeja sekä päässyt suunnittelemaan infograafisia kuvia. Uutena hauskana kokemuksena pääsin myös kameran eteen kokeilemaan mallinhommia ja samalla seuraamaan millaista kuvauksissa on.

Olen oppinut todella paljon uutta, taitoihini on luotettu ja olen saanut kokeilla ja epäonnistua. Palaute on ollut aina kannustavaa ja positiivista. Olen kohdannut aivan mahtavan työyhteisön.

Kolme kuukautta kului nopeasti. Harjoittelu sai minut innostumaan graafisen suunnittelun mahdollisuuksista viestinnän keinona. Lähteminen Kreabilta tuntuu haikealta, mutta olen luottavainen tulevasta.

Kiitos kaikille neuvoista ja tästä mahdollisuudesta työskennellä Kreabissa. Tämä kokemus tulee varmasti säilymään koko työurani ajan ja vastaavanlaista työyhteisöä tulen tavoittelemaan tulevissakin työpaikoissani. Ja aion myös itse olla se kannustava kollega!

Susanna Aura