Petri Hakala Kreabin mediaviestinnän neuvonantajaksi 1.2.2021 lähtien

Petri Hakala on nimitetty Kreabin mediaviestinnän neuvonantajaksi. Hakala on ollut aiemmin Iltalehden pitkäaikainen päätoimittaja, ja hän on johtanut myös Satakunnan Kansaa, Hämeen Sanomia ja Forssan Lehteä. Iltalehden päätoimittajana hän toimi vuosina 1995–2010 sekä 2014–2017.

”Alue on uusi kuten tulokulmakin, mutta maailma on tuttu. Tavoite on auttaa asiakkaita tekemään asioita entistä paremmin. Yritykset tarvitsevat ja yhä useammat myös ansaitsevat julkisuutta ja huomiota. Mitään vippaskonsteja ei ole olemassa. Tarvitaan paljon työtä ja hoksnokkaa”, Hakala sanoo.

Hakala aloittaa uudessa tehtävässään Kreabilla Helmikuun alussa. Kreabilla on vahvaa osaamista ja pitkä kokemus talous-, sijoittaja- ja yritysviestinnässä sekä vaikuttamisessa. Hakala uskoo tuovansa tiimiin hyvän lisän pitkällä mediakokemuksellaan.

”Hakala tuo Kreabiin kokemusta, vahvaa journalistista osaamista sekä ymmärrystä vaikuttavista ja mielenkiintoisista sisällöistä. Tässä ajassa on erittäin tärkeää ymmärtää, millaiset viestit ovat journalistisesti pitäviä ja mitkä kulmat toimivat missäkin välineessä”, Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner sanoo.

Lisätietoja:

Petri Hakala +358 400 456850
Mikael Jungner +358 50 5541615