Saara Mattero vahvistamaan Kreab Helsingin Public Affairs -toimintaa

Kreab lähtee laajentamaan edunvalvontaansa sekä vaikuttajaviestintäänsä Suomessa nimeämällä Saara Matteron Associate Directoriksi 1.8.2017 alkaen.

Kreabin Suomen yhtiö lähtee aktiivisesti kehittämään Public Affairs -toimintaansa syksyllä 2017. Brysselissä Kreab kuuluu kaupungin johtaviin vaikuttajaviestintätoimistoihin, jonka asiakkaana on useita suuria kansainvälisiä yritysnimiä – kuten Google, Goldman Sachs, Scania ja Investor – sekä Euroopan metsäteollisuusjärjestö CEPI.

“Olen todella innoissani päästessäni käärimään hihat sekä kehittämään Suomen toimiston PA-puolta vahvistaen samalla linkkiä Helsingin ja Brysselin välillä. Sääntelyn lisääntyessä yritykset ymmärtävät vahvan yhteiskunnallisen vaikuttamisen tarpeen toimintaympäristönsä turvaamiseksi ja vastaamme tähän panostamalla laajaan asiantuntijaverkostoomme, nopeuteen sekä tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaittemme kanssa”, Mattero korostaa.

Matterolla on vahva tausta yhteiskunnallisessa sekä poliittisessa toiminnassa niin Suomesta kuin Brysselistä. Viime vuodet hän on viettänyt Euroopan alueiden komitean presidentin kabinetin jäsenenä sekä instituution poliittisen ryhmän viestintästrategiasta ja -koordinaatiosta vastaavana virkamiehenä. Aikaisemmin hän on toiminut europarlamentaarikon poliittisena neuvonantajana, poliittisena sihteerinä sekä vakuutusalalla.

”Vaikuttajaviestintä on nopeasti kasvava toimiala jonka kehittyminen myös Suomessa on vasta lähtökuopissa. Alkavan digitaalisen vallankumouksen aikakaudella tarvitaan entistä enemmän tulkkeja tekniikan ja politiikan maailmojen välillä”, Kreabin Suomen yhtiön toimitusjohtaja Mikael Jungner korostaa.

Saara Mattero on valtiotieteiden maisteri Eurooppa-politiikasta Helsingin yliopistosta. Hän tekee väitöskirjaa Euroopan unionin instituutioiden strategisesta viestinnästä sekä opettaa EU-päätöksentekoprosessia Tampereen yliopistolla.

 

Lisätietoja:

Saara Mattero +358 45 6302455

Mikael Jungner +358 50 5541615