Lauri Hyppölä

Lauri johtaa Kreabin talousviestinnän tiimiä. Hänellä on laajaa kokemusta yritysjärjestelyjen ja talousviestintäprojektien johtamisesta. Lauri on koulutukseltaan talouselämän viestinnän maisteri. Hän on erikoistunut asiakkuuksien johtamiseen, viestintäkoulutuksiin, valmennuksiin, sijoittajaviestintään ja analytiikkaan.

Suomen parhaat pörssiyhtiöt palkitaan taas – äänestä suosikkiasi!

Nyt on jälleen aika äänestää parasta pörssiyhtiötä Yksityissijoittajan valinta 2017 -kilpailussa. Äänestyksessä ovat mukana Helsingin pörssin päälistan sekä First North -listan yhtiöt. Aikaisempina vuosina voittajia ovat olleet mm. KONE, Nokia, Marimekko, Verkkokauppa ja Kotipizza Group.

Suosikkiaan voi äänestää täällä, ja voittajat julkistetaan Sijoitus Invest SIJOITUS INVEST -tapahtumassa 29.11.2017.

Palkintojenjako järjestetään aiempien vuosien tapaan Sijoitus Invest -tapahtuman yhteydessä. Viime vuonna palkinnot jakoi tilaisuudessa puhunut Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen.

Suomen parhaaksi talousviestintätoimistoksi arvostetun Kreab Oy:n viestintäkonsultti Lauri Hyppölä kertoo viime vuoden tuloksista: ”Kilpailun tulokset osoittavat, että yhtiöt jotka viestivät luotettavasti, ovat tavoitettavissa ja huomioivat yksityissijoittajia parhaiten, palkitaan yksityissijoittajien luottamuksella. Kasvu ja avoimuus korostuivat sijoittajien vapaissa kommenteissa.”

Voittajat 2016:
Paras suuri yhtiö Helsingin pörssin päälistalla: KONE Oyj
Paras keskisuuri yhtiö Helsingin pörssin päälistalla: Ponsse Oyj
Paras pieni yhtiö Helsingin pörssin päälistalla: Kotipizza Group Oyj
Paras yhtiö First North -listalla: Verkkokauppa.com Oyj