Lauri Hyppölä

Kreabiitti. Talous- ja digiviestintäosaaja. Somekouluttaja ja emojiasiantuntija. ;) Hallitsee myös seurantatyökalut ja analytiikan. Intohimoinen urheilumies.

Tervetuloa tekemään ja innostumaan – hae konsulttiharjoittelijaksi Kreabille!

Kreab on suurin pohjoismaalainen viestintätoimisto, jolla on toimistoja 25 maassa. Toimistossamme Helsingin sydämessä työskentelee 20 viestintäkonsulttia ja graafikkoa. Kreab tarjoaa laadukasta sanallista ja visuaalista vuorovaikutusta talousviestintään, yritysviestintään, vastuullisuusraportointiin ja vaikuttajaviestintään.

Etsimme joukkomme vahvistukseksi konsulttiharjoittelijoita avustamaan vuosikertomusprojekteissa ja muissa monipuolisissa viestinnän hankkeissa. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä, oppia ja innostua viestinnästä.

Odotamme sinulta luovuutta, täsmällisyyttä ja joustavuutta. Olet kiinnostunut oppimaan, miten viestintäprojekteja johdetaan ja sinulla on mielellään jo jonkin verran kokemusta viestinnän tehtävistä. Kiinnostus talous- ja vastuullisuusviestintään on plussaa.

Haluamme tarjota sinulle arvokkaan työkokemuksen: pääset mukaan asiakasprojekteihin ja ottamaan vastuuta osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme hakemuksia vastavalmistuneilta tai loppuvaiheen opiskelijoilta.

Mitä? Missä? Milloin?
Harjoittelujakso: mielellään syyskuusta 2018 alkaen, n. 6 kk.
Harjoittelu on palkallinen.
Hakuaika päättyy 29.8.2018.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla: hakemukset@kreab.com

Jos sinulla herää kysymyksiä harjoittelijahakuun liittyen, ota yhteyttä:
viestintäkonsultti Anna-Maria Laine, p. 050 609 88, @LaineAnna
johtava viestintäkonsultti Lauri Hyppölä, p. 044 288 3920, @latenightlate

Tutustu Kreabiin:
www.kreabmedia.fi
Twitter: @Kreab_Helsinki
Instagram: @kreabhelsinki