Lauri Hyppölä

Kreabiitti. Talous- ja digiviestintäosaaja. Somekouluttaja ja emojiasiantuntija. ;) Hallitsee myös seurantatyökalut ja analytiikan. Intohimoinen urheilumies.

Tervetuloa tekemään, pohtimaan ja innostumaan – hae harjoittelijaksi Kreabille!

Kreab toteuttaa korkealaatuisia viestinnän ratkaisuja yritysviestintään, vastuullisuusraportointiin ja vaikuttajaviestintään. Luomme vuorovaikutusta, jolla on arvoa.

Olemme kansainvälinen viestintätoimisto, jonka Helsingin-toimistossa työskentelee 20 viestinnän ammattilaista. Kreabin erityisalaa ovat talous-, yritys- ja vaikuttajaviestinnän strategiset hankkeet.

Etsimme joukkomme vahvistukseksi konsulttiharjoittelijoita avustamaan monipuolisissa ja haastavissa projekteissa. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä, oppia ja innostua viestinnästä.

Odotamme sinulta luovuutta, täsmällisyyttä ja joustavuutta ja ennen kaikkea rohkeutta ideoida uutta. Arvostamme monipuolista työkokemusta – aikaisemmat viestinnän tehtävät eivät ole välttämättömiä.

Haluamme tarjota sinulle arvokkaan työkokemuksen: pääset mukaan oikeisiin asiakasprojekteihin toteuttamaan oikeita viestintätekoja oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Toivomme hakemuksia vastavalmistuneilta tai loppuvaiheen opiskelijoilta. Pääaineesi voi olla mikä vain, tärkeintä on, että ymmärrät viestinnän ilmiöitä ja osaat sanoittaa ja analysoida niitä.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksissasi, mikä on intohimosi ja millä vuorovaikutuksen osa-alueella sinä loistat.

Mitä? Missä? Milloin?
Harjoittelujakso: marraskuusta toukokuuhun, lähtökohtaisesti 3–4 kk
Harjoittelu on palkallinen.
Hakuaika päättyy perjantaina 3.11.2017.
Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla hakemukset@kreab.com

Jos sinulla herää kysymyksiä harjoittelijahakuun liittyen, ota yhteyttä:
viestintäkonsultti Lauri Hyppölä, p. 044 288 3920, @latenightlate
viestintäkonsultti Eeva Tähtinen, p. 040 718 4856, @eevatahtinen

Tutustu Kreabiin:
www.kreabmedia.fi
Twitter: @Kreab_Helsinki
Instagram: @kreabhelsinki