Tiina Elovaara Kreabin yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijaksi: ”Kreabin työyhteisö on vakuuttanut minut positiivisella otteellaan”

Tiina Elovaara siirtyy viestintätoimisto Kreabiin 1.11.2020. Elovaara vahvistaa Kreabin vaikuttajaviestinnän osaamista vahvalla yhteiskunnallisten asioiden ja politiikan tuntemuksellaan.  

Tiina Elovaaralla on vahva kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja politiikasta. Entinen kansanedustaja Tiina Elovaara aloittaa Kreabilla yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijana. Elovaara on toiminut aiemmin muun muassa kansanedustajana, Sinisen tulevaisuuden 2. varapuheenjohtajana sekä Tampereen kaupunginvaltuutettuna. Elovaara vahvistaa vaikuttajaviestinnän tiimiä vankalla yhteiskunnallisella tietämyksellään.  

“Tiina tuo osaamisellaan ja kokemuksellaan näkemyksellistä asiantuntijuutta yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja viestinnän saralle. Kokemus paikallis– ja valtakunnan politiikasta sekä syvä ymmärrys päätöksenteosta ovat Tiinan osaamisen ydintä”, Tuomas Tierala, vaikuttajaviestinnän johtaja, linjaa. 

Elovaara näkee, että hänen kokemuksensa politiikasta on vahvuus tulevassa toimenkuvassa. Tämän lisäksi Elovaara odottaa pääsevänsä Kreabilla työskentelemään omien kiinnostuksen kohteidensa parissa sekä kehittymään edelleen yhteiskuntasuhteiden ammattilaisena. 

 ”Yhteiskuntasuhteet ja viestintä ovat kiinnostuksen kohteitani. Aiempi työni kansanedustajana opetti valtavasti lainsäädännöstä ja yhteiskunnallisista toimijoista sekä lisäsi kunnioitustani näitä erilaisia toimijoita kohtaan. Jatkan mielelläni työtä näiden asioiden parissa, laajentaen sitä yritysviestintään ja yrityselämän parempaan tuntemiseen”, Elovaara sanoo. 

Lisätiedot 

Tiina Elovaara +35850 330 8883 

Tuomas Tierala, Public Affairs Director, +358 40 708 2393