Tule äänestämään Suomen parasta pörssiyhtiötä

Yksityissijoittajat valitsevat vuosittain Suomen parhaat pörssiyhtiöt. Arvostettu palkinto jaetaan Sijoitus Invest -tapahtumassa 22.11.2018. Yksityissijoittajan valinta -äänestys toteutetaan Pörssisäätiön, Kreabin ja Messukeskuksen yhteistyönä. Aiempien vuosien palkittuja ovat mm. KONE, Marimekko, Verkkokauppa.com ja Kotipizza Group.

Yksityissijoittajan valinta -äänestyksessä ovat mukana Helsingin pörssin päälistan sekä First North -listan yhtiöt. Palkinnot tulee jakamaan elinkeinoministeri Mika Lintilä. Yksityissijoittajan valinta toteutetaan nyt kuudennen kerran.

– Yksityissijoittajia arvostetaan pörssiyhtiöissä ja se näkyy yhtiöiden viestinnässä. Tämä työ noteerataan ja nostetaan esiin Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa. Viime vuosina kilpailun tuloksissa on korostunut luotettavuus ja avoimuus.  Viime vuosina palkitut yhtiöt ovat ottaneet kunnianosoituksen kiitollisina vastaan. Menestys Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa on suora palaute yhtiöille, toteaa Lauri Hyppölä, Kreab Oy:n johtava viestintäkonsultti.

Yksityissijoittajan valinta -äänestykseen voi osallistua täällä. Voittajat julkistetaan SIJOITUS INVEST -tapahtumassa 22.11.2018.

Voittajat 2018:
Paras suuri yhtiö Helsingin pörssin päälistalla: KONE Oyj
Paras keskisuuri yhtiö Helsingin pörssin päälistalla: Revenio Group
Paras pieni yhtiö Helsingin pörssin päälistalla: Kotipizza Group
Paras yhtiö First North -listalla: Verkkokauppa.com