Vilhartti Hanhilahti vahvistaa Kreabin vaikuttajaosaamista

Kreab Helsinki kehittää aktiivisesti Public Affairs -toimintaansa. Kreabin Suomen-yhtiön vaikuttajaviestintäorganisaatio jatkaa kasvamistaan. Vilhartti Hanhilahti siirtyy viestintätoimisto Kreabiin vaikuttajaviestinnän asiantuntijaksi.

Vilhartti Hanhilahti aloitti Kreabin Public Affairs -tiimissä 19.8.2019. Vilhartin uusi titteli on Associate Director Public Affairs. Hänen erityisosaamistaan ovat yhteiskuntasuhteet ja politiikan tuntemus sekä erityisesti energia- ja ympäristöpolitiikka.

“On todella hienoa liittyä mukaan Kreabin osaavaan vaikuttajaviestintätiimiin. Odotan innolla tulevia yhteistyöhankkeita ja tulevia haasteita, joissa saa ulosmitata oman osaamisensa. Työ politiikan rajapinnassa jatkuu mielenkiintoisten projektien parissa.” Hanhilahti kertoo.

Ennen Kreabia Hanhilahti työskenteli asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen erityisavustajana, joten esimerkiksi ilmasto- ja energiakysymyksissä hänen osaamisensa on erinomaisella tasolla. Aiemmin hän on toiminut mm. poliittisena suunnittelijana Suomen keskustanuorissa.

”Vaikuttajaviestintä on nopeasti kasvava toimiala, joka kehittyy jatkuvasti. Suomessa on vielä paljon kasvupotentiaalia”, Kreabin Suomen-yhtiön toimitusjohtaja Mikael Jungner korostaa.

”Vaikuttajaviestinnän lähtökohta on, että asiakas ymmärtää yhteiskunnan jatkuvasti muuttuvan toimintaympäristön sekä saa mahdollisuuden vaikuttaa muutokseen. Vilhartti Hanhilahti tuo Kreabiin syvällistä ymmärrystä sekä poikkeuksellista erityisosaamista kotimaisesta asunto-, energia- ja ympäristöpolitiikasta”, Kreabin Public Affairs -tiimin vetäjä Tuomas Tierala sanoo.

 

Lisätietoja:

Vilhartti Hanhilahti +358 40 836 4823

Mikael Jungner +358 50 554 1615

Tuomas Tierala +358 40 708 2393