Sara Salomaa

Ahkera kirjoittaja, joka innostuu Twitteristä ja lakonisista runoista. Arvostaa elämässä muilta oppimista ja sydämen sivistystä.

Tule äänestämään Suomen parasta pörssiyhtiötä

Yksityissijoittajat valitsevat vuosittain Suomen parhaat pörssiyhtiöt. Arvostettu palkinto jaetaan Sijoitus Invest -tapahtumassa 22.11.2018. Yksityissijoittajan valinta -äänestys toteutetaan Pörssisäätiön, Kreabin ja Messukeskuksen yhteistyönä. Aiempien vuosien palkittuja ovat mm. KONE, Marimekko, Verkkokauppa.com ja Kotipizza Group.

Yksityissijoittajan valinta -äänestyksessä ovat mukana Helsingin pörssin päälistan sekä First North -listan yhtiöt. Palkinnot tulee jakamaan elinkeinoministeri Mika Lintilä. Yksityissijoittajan valinta toteutetaan nyt kuudennen kerran.

– Yksityissijoittajia arvostetaan pörssiyhtiöissä ja se näkyy yhtiöiden viestinnässä. Tämä työ noteerataan ja nostetaan esiin Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa. Viime vuosina kilpailun tuloksissa on korostunut luotettavuus ja avoimuus.  Viime vuosina palkitut yhtiöt ovat ottaneet kunnianosoituksen kiitollisina vastaan. Menestys Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa on suora palaute yhtiöille, toteaa Lauri Hyppölä, Kreab Oy:n johtava viestintäkonsultti.

Yksityissijoittajan valinta -äänestykseen voi osallistua täällä. Voittajat julkistetaan SIJOITUS INVEST -tapahtumassa 22.11.2018.

Voittajat 2018:
Paras suuri yhtiö Helsingin pörssin päälistalla: KONE Oyj
Paras keskisuuri yhtiö Helsingin pörssin päälistalla: Revenio Group
Paras pieni yhtiö Helsingin pörssin päälistalla: Kotipizza Group
Paras yhtiö First North -listalla: Verkkokauppa.com