KreabMedian raportti: Slush ja Sijoitus Invest 2016

Viime viikko oli Kreabissa tapahtumajärjestelyjen suhteen erityisen kiireinen. Tiistaina järjestettiin maailman ensimmäinen liikuntaan, terveyteen ja urheiluun keskittyvä startup-tapahtuma Smash Kattilahallissa ja keskiviikosta torstaihin kuhina kävi Messukeskuksessa, jossa järjestettiin samanaikaisesti sekä Slush että Sijoitus Invest 2016.

Järjestimme yhdessä Suomen Pörssisäätiön ja Wanha Sataman kanssa SIJOITUS INVEST 2016 -tapahtuman yhteydessä yksityissijoittajille kilpailun, jossa valittiin Suomen parhaat pörssiyhtiöt. Kilpailussa oli neljä sarjaa: Paras suuri, keskisuuri ja pieni yhtiö Helsingin pörssin päälistalla sekä paras yhtiö First North -listalla. Palkinnot jakoi tilaisuudessa puhunut Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen.

Suurten yhtiöiden sarjassa voiton vei KONE. Äänestäjät arvostivat erityisesti Koneen jatkuvaa kasvua ja uudistumiskykyä sekä luotettavuutta ja varmuutta sijoituskohteena. Keskisuurten yhtiöiden sarjassa voittajaksi selviytyi Ponsse, jota arvostettiin innovatiivisuudesta ja luotettavuudesta. Pienten yhtiöiden paras oli Kotipizza Group, jota äänestäjät kehuivat varmasta johtamisesta ja vahvasta kasvusta listautumisen jälkeen. First North -listan arvostetuin yhtiö oli Verkkokauppa.com, jota kehuttiin avoimuudestaan ja edelläkävijyydestään. Myös voittajayhtiöiden aktiivisuus ja avoimuus sosiaalisessa mediassa sai kiitosta.

Vedimme Eeva Tähtisen kanssa yhteen Slushin ja Sijoitus Investin antia. Katso mietteet videolta!