Tuomas Tierala

Tuomas on valtiotieteiden maisteri, jonka suurimmat mielenkiinnon kohteet löytyvät politiikan ja vaikuttamisen puolelta. Oma tausta on vahvasti urheilun puolella, niin kenttätyössä kuin hallinnossa. Perheen ja työn tasapainottamiseen auttaa parhaiten mielekäs liikunta ja lukeminen kotisohvalla.

Kreab ja Icehearts – Yhteistyötä lastensuojelun puolesta

Icehearts on suomalaista lastensuojelutyötä tekevä järjestö, jonka toiminta on kasvanut pienen mittakaavan auttamisesta kansalliseksi ja kansainvälistä tunnustusta saaneeksi organisaatioksi. Erilaisissa syrjäytymisuhissa olevat lapset ovat toiminnan piirissä 12 vuotta kestävän ajanjakson. Syrjäytymistä ja muita siihen liittyviä lieveilmiöitä ennaltaehkäisevä toiminta koskettaa suurta määrää nuoria. Samalla ennaltaehkäisevä työ tukee yhteiskuntaa ja tuo suuria säästöjä.

Sijoitus ennaltaehkäisevään työhön auttaa lapsia ja perheitä korvaamattomalla tavalla. Icehearts toiminta on paljon muutakin kuin pitkäaikainen harrastustoiminta. Se sisältää koulutyön tuen, leirit, tapahtumat, tuen ammatillisissa verkoissa sekä yksilöllisen tuen ja kasvatuskumppanuuden kodin kanssa.

Kreab oli mukana tukemassa Espoon Iceheartsin Pipolätkä-hyväntekeväisyystapahtumaa, jonka suojelijaksi saatiin espoolaisen ja suomalaisen kiekkoilun ikoni Jere Lehtinen. Kreabmedia kävi haastattelemassa Jereä ja kuulemassa lastensuojelutyön tärkeydestä.